05 mars 2011

Underbara vänner man har

Vilken helg!!!
Den är änn inte slut men helt sjukt underbar. I går fick vi karlshamnsbesök och vi hade en jätte rolig kväll. Vi spelade nog mest kinect hela kvällen men hann även med att se en film på tv. Vi beställde även mat på vespa - italiensk restaurang - och vi fick värsta lyxmåltiden. Vi beställde pastarätter, vitlöksbröd och sen fick vi en massa annat bröd till, sen plockmat med parmaskinka, oliver, parmesan och mkt mer, italiensk glass och en massa gott vin.
De beslutade att de skulle sova över till vår glädje...:)
Sen att man hade mysigt bebsmys gör ju inte saken sämre .)

Idag efter en god frukost så åkte vi in till Lund. Vårt besök fortsatte dagen med lite mys i Lund och jag åkte vidare till Malmö med mina fina vänner. Vi hade en riktigt mysig tjejdag med shopping och en massa fikande. Åt gudomligt goda tårtbitar och annat gott. Jag hittade en fin blommigt linne på Zara, ögonskugga på make up store, och en massa saker på Lagerhaus.
Vi sa på slutet när vi satt och väntade på att vårt tåg skulle komma att vi alla hade lyckorus. Så fint, varmt och soligt väder, vänner som vi älskar och det bidrog till väldigt glada flickor som satt där och fnissade som om vi vore 14 år igen. Älskar dem sååå!!!

:)

Nu sitter jag här och tittar på melodifestivalen. Äter några karameller och bara myser. I morgon väntar barnkalas hos syrran. Ska bli så kul!

Ha en bra fortsatt kväll :)

Inga kommentarer: