28 april 2011

Blir det dessa i sommar?

Känner mig ändå duktig att jag i alla fall rör på mig. Få se om Chino kan få mig att gå på gympa när hon flytta ner här. Man vet ju aldrig här i livet vad som kan hända. Jag vet i alla fall att om jag ska gå i bikini denna sommar så måste nån förändring ske, annars blir i någon stil med dessa som jag går i på stranden.

Sommar o sol

Trött i benen och trött hela jag. Jag har precis sprungit med min kära man en lång runda, super skönt var det. Hoppas jag kommer igång med det ordentligt nu, annars har det bara varit 30 min promenader på jobbet och crosstraining. Men det gick ju över förväntan denna gång, sprang hela rundan utan problem.

:)

Solen lyser fint och utanför oss blommar körsbärsträden. Jag är röd som alltid på våren av all sol jag fått, men det är så fint så. Tänka sig att jag fyller ju år snart, om så där några dagar. Måste alltid fundera lite hur gammal jag är, är jag 27, 28 eller hur var det nu. Brukar alltid tänka på att min man är ett år äldre men ungefär under ett halvår har vi samma ålder och det förvirra det hela.

Ska bli kul o fylla år. Ska väl se om jag kan ha lite kalas med familjen med. Kanske baka en egen tårta och lite kakor och bjuda på. Hmm.....vi får väl se!

Nu ska jag i alla fall inte göra nått. Jag ska ligga här och mysa...:)

23 april 2011

Promenad vid havet

Fesvita Talltita


Vi hittade en massa spännande saker i vattnet
Posted by Picasa

Promenad vid havet

Börja med lite fika

Jag ville få alla att hoppa, misslyckades rätt mkt


Pappa tar en massa bilder på sin doter
Posted by Picasa

21 april 2011

:)

Idag var det påskfest på jobbet. Var självklar utklädd till en påskkärring och vi hade en mysig utflykt till parken där vi letade ägg och fikade. Sen avslutade vi med grillning på gården. Mys!

Sen åkte jag och älsk på shopping-runda. Det var inte det lättaste......kan säga att modet just nu inte alls är min stil. Jag som brukar kunna hitta så mkt hittade knappt inget. Gick in i alla butiker och hittade typ inget jag ville köpa. Men lite fann jag, tre klänningar, ett linne och en kofta , kjolar och lite basplagg. Hittade en bikini jag vill ha en ska dit en annan dag och prova den. Jag o älsk var så trötta på slutet att vi släpade oss hem.

Sen åkte vi hem till hans föräldrar och åt lite grillat och busade med pojkarna. Nu är det sängläge och datorn som gäller. Så grymt trött!!!

Men jag önskar er alla en Trevlig Påsk!!

18 april 2011

Nya mål i livet

Idag fick vi oss ett ryck här hemma. Vi fixade klart med de sista stolarna ute på balkongen. Sen så fixade jag till och möblerade om i vårt ena rum. Det var ett "vi lägger allt skräp vi kan hitta rum" till att vara ett rum där man faktiskt kan vara i. Kan visa er före och efter bilder.
Tänkte att nu får det fixas för nu är sommaren här och då brukar det vara många som sover över. Så för alla er som brukar sova över hos oss, nu kan ni använda rummet.

Känner att vi fick en ny energi, mycket nytt tänk och nya mål i vårt liv bidrog helt klart till denna energi-kick. Har verkligen inte haft någon ork till något det sista halvåret men nu ljusnar det. Så otroligt skönt! Inte för att ni förstår något bättre av detta, men jag gör och ventilera mig ändå.

Nu ska jag ta mig ett knäcke och kolla lite på tv.

17 april 2011

jhk

Posted by Picasa

Önskelistan till min lilla dag

Kérastase Nutritive Fluide Oléo-Relax

Chokladpraliner

Presentkort på kläder (Gina, Hm, Bickbock, Mq)

NeuLash

Hörlurara : mörka

Locktång för stora lockar

Den röda ballongen

Kate & Jag & den röda ballongen

Haft en lugn helg. Så underbart med lugn ibland. Men vi han i alla fall gratta vår vän Kate.
Vi åkte till Malmö med tåget och gick till lilla torg för att äta på en restaurang. Mycket gott måste jag säga, allt slank i mig på ett kick.
Sen gick vi en sväng till en pub där gänget tog en öl och jag en cola. Sedan vidare till lilltorget igen där vi hittade plats på en uteservering.Jag och min fina man

Kan säga att det var lyx att få sitta där, varmt och skönt var det med med alla värmelampor som fanns. Där satt vi länge och bara mös och pratade. Jag tittade på alla tjejer och killar som gick förbi. Helt klart en annan stil än i lund. Där var det mycket plastigt, uppsminkat och kort-kort till tusen men helt klar väldigt fina. När klockan blev mycket gick vi alla till tåget och åkte hem igen. Vi och den röda ballongen Kate fick av en sjungande personal på restaurangen. Jag och Kate älskade den där röda ballongen.På väg hem...

16 april 2011

hunger

suckar övermitt tomma kylskåp.....jag är fru. kosthungrig men för trött för att orka köra och handla. ska jag orka mig till mormors?

15 april 2011

Min fredag

Sitter här och tittar på matprogram och skriver här i min blogg. Min fina älsk är på killkväll med sina kompisar. Han lovade att ta med lite grillat till mig och jag hoppas att han kommer snart för jag är sååå hungrig.

En lugn och otroligt härlig dag. Jag har myst idag och det behövde jag verkligen. På jobbet stod hemmagjord fingerfärg på schemat och det var kladdigt och härligt.
Även om man har jobbiga preioder så kan man alltid hitta ljusglimtar i vardagen som man suger in och fyller upp och trycker sakta ut det jobbiga.

Ha en trevlig kväll....

14 april 2011

Pust!

Jisses amalia vilken vecka jag haft. En av de tuffaste på länge, men man blir väl starkare av det.
Ligger här framför tv:n med min laptop i mitt knä och lyssnar på när min man snusar sött. Har precis damsugit och dammtorkat. Jag kan inte påstå att det är rent här hemma men det ser rent ut i alla fall.
Jag behöver verkligen denna helg och jag kommer vila så mycket jag bara kan. Jag behöver vila just nu. Enda grej som kräver lite energi och som jag tänkt göra är att gratta min kära vän.

Hade föresten en helt underbar helg med min familj. Först var vi hos svärföräldrarna på lite grillning och efter det en tur till skrylle där barnen lekte för fullt. Sen var vi även och gick en lång promenad vid havet med mina föräldrar och min lillebror och Chino. Jo, mycket kul har i haft den helgen.

Men den bästa nyheten är ju att brorsan har fått en lägenhet nu. De kommer verkligen flytta ner till oss. Typ i slutet av maj eller juni kommer de hit. Helt undebart!!!

Nu ska jag försöka sova en liten stund..Behöver suga i mig energi.

07 april 2011

Sen framåt...tänk inte efter...

Jag ska inte slappna av, jag ska spänna mig lite till. Är det inte så att de flesta blir dåliga när de tar semester just för att de slappnar av?

Asså jag blir tokig på dessa basilusker som vill åt mig. Vad gör jag för fel? Får gå till apoteket och köpa typ alla vitaminer som finns. Tja igår blev jag nyst i ansiktet tre gånger och hostad på ca 20. Jobba på småbarn har sina fördelar och jag undrar hur länge man ska jobba för att ha det där starka immunförsvar som de flesta har som jobbat länge på förskolan.

Ja, jag ska sitta här och sura lite för mig själv och hoppas att det stannar i att bara ha ont i halsen.
Jag känner att detta senaste halvår har det bara varit gnäll. Vill ha värme och kunna vara ute hela dagarna långa.

Tänka sig att det är fredag i morgon. Helt galet vad snabbt denna vecka gått. Vi har haft så mkt att göra på jobbet och eftersom det inte blev någon vila i helgen så har jag o älsk varit så trötta. Denna helg ska vi vila, träffa våra vänner lite snabbt på fredagskvällen och sedan mysa resten av helgdagarna.

Jag tänker spendera mkt tid att hitta kul saker att göra till vår sommarresa och förhoppningsvis blir det fint till helgen så man kan ligga ute på balkongen och mysa. Grilla är ett måste!!

Nehepp, ska se om jag kan ringa till lite folk. Ha de gott!!

------------------------------------------------------------------------------
Update:
Bäljade i mig kopp efter kopp med lime, honung och te. Känner mig faktiskt bättre..!! Yej!

06 april 2011

05 april 2011

Skiathos i mitt hjärta

Påväg till favvo-stranden.

Ikväll ska vi boka hotel till vår resa till Skiathos. Jag har blivit kär i ett hotel och nu kan jag koppla
av. Nu behöver jag bara längta och längta och tänkta på vilken bikin
i jag ska köpa och vilka klänningar som blir bra att med sig.
Ja, jag längtar till denna ö och till min favoritstrand och min favorit restaurang efter att få äta mina friterade gobitar....mmmm! Tänka sig med att vi får uppleva detta med våra vänner :)

Sittandes vid tavernan och väntar på min grekiska sallad.
Vill bara hoppa i underbara vattnet!

Hej mamma, här är bilderna!


Två fina blomkrukor pryder fint på balkongräcket
&
tuppen gal i vårt fönster.

03 april 2011

Sol, grillning och gösköna vänner!

Vilken underbar dag vi haft. Klockan elva kom min kära bror med sambo Chino. De hade tittat på lägenhet och kom sedan för att besöka oss. Vi körde in till stan och fikade på mormors och sedan en liten tur in på Lagerhaus där jag köpte lite nödvändiga söta saker.

Sen hämtade vi Hagge och Emilie och lilla Tilly vid tåget och åkte hem till oss. Vi fick äntligen sitta ute på vår balkong med hela gänget för solen sken och det var sååå varmt. Självklart blev det grillning och jag kan säga att det var hög sommarkänsla.

Sen har vi bara myst och tagit det lugnt här hemma. Finns alltid en massa att prata om och sen har vi även kollat hotell till vår resa i sommar.

Men nu sitter jag och killarna i köket medan de andra två flickorna sover i vardagsrummet. I morgon ska vi till nova och shoppa kläder så jag tror de behöver lite extra sömn.


I går grillade vi oxå men då var det min fina vän Asim som var här. Mycket grillande nu när värmen kommer. Vi låg hela kvällen och slökollade på tv tills vi alla nästan somnade innan han körde hem.

Ja ibland har man det bara fööör bra. Jag trivs när vänner är hos oss eller vi hos dem.

Ska se om jag kan föra över alla bilder jag tagit idag. Men ikväll går det inte för jag vill inte väcka flikkorna. Kameran ligger där inne någonstans i mörkret.