04 februari 2012

Cakepops - steg för steg

50 g Creme Cheese & ett paket mosad Ballerina.


Blanda till en deg som går att rulla.


  
Jag är noga med att alla ska väga lika mycket. Idag blev de 22 g tunga.

Stick in en halv grillpinne i varje (går att köpa riktiga klubbpinnar). En del gillar att doppa varje pinne i choklad innan de trycker in dem i kakbollen, detta så att pinnen fastnar bättre.

Efter de varit i kylskåpet i ca 30 min så är det dag att doppa dem i choklad.


Sen lite stössel.




Eftersom de var till mammas kalas så fick se en liten rosett. Jag gjorde rosetterna på en grillpinne och satte sedan på dem på cakepopspinnen. Lite lättare att knyta rosetten då.


Färdiga!
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Unknown sa...

åhhhhh gud vad söta!!!! dessa ska jag göra när Gustav fyller 1 år!!! mera sådan roligt tack!!!

Talltita sa...

Ballerina kladdkaka är godast tycker jag...hittade inte den när jag skulle göra dem denna gången.