19 februari 2011

Min sköna Lördag!

Så då var denna långa och händelserika dagen snart över.
Grabbarna (pappa och min man) har kaklat hela dagen och det var ett skitgöra. Köp inte det kakel vi har för det var bland det svåraste de gjort. Så vill jag ha det fler gånger så blir det en specialist som får göra det.

Jag och mamma han till Nova två gånger. Vi köpte lite saker och present till far min som fyller år i morgon. Jag hittade äntligen en svart kofta till priset av 199:- Wow!! Som jag letat och nu när jag väl hittade den köpte jag två på en gång. Sen blev det lite underkläder och skönhetsartiklar och en fin blus till mamma.
Mamma hittade med en massa fina kläder till ett väldigt bra pris. Rena kapet!! Jag bara njöt att få umgås med min kära mor. Sen hittade jag mina drömskor, du vet när man fantiserat hur de ska se ut och så uppenbara de sig för mig. Priset är ett annat men jag är villig att offra lite för att få dem ;)

Sen har vi bara myst här hemma och o mamma medan de andra jobbade. Åt god pizza, kakor och semlor och så avslutade vi kvällen med melodifestivalen. Vi var verkligen nöjda!!

Lägger ut bilder sedan på hur det ser ut i köket. Vi har lite kvar av kaklingen och sedan ska vi foga nästa helg. Yej!!! Snart är ju allt klart där inne...helt otroligt.

Inga kommentarer: