26 februari 2012

Helgen o shopping

Ska snart iväg och hämta mat från VESPA. Blir lite pasta..mmm
Denna klänning köpte jag i London men har glömt att visa den....den skriker Talltita
Här är min stora kärlek...älskar både tröjan och halsbandet. Tröjan är från Topshop och halsband från Gina.
Älskar nagellack och nu till våren passar det med pastellfärger.
Ni har väl inte missat bokrean...det har inte jag. Jag tror att alla böcker jag hittat kommer att bli superbra läsning. Min bror har redan börjat läsa på Patrik Rothfuss böcker och säger dem är jätte bra. Jag har kollat in dem innan och nu när det är rea så slog jag till.
Sen fick jag uppgradera mitt skönhetsförråd. Allt tar ju slut samtidigt....Älskar produkterna från Toni&guy, saltvattenspray som har blivit som en räddning för mitt platta hår och lite värmeskyddande. De luktar gudomligt gott!!
Skickat från min Sony Ericsson Xperia arc S

22 februari 2012

Frisk med soppa

Tar paus från läsandet....dricker lite soppa. Var på jobbet idag men fick reda på att maginfluensa härjar runt, dom den nog gör i hela Sverige. Jag håller tummar att jag slipper det.

Skickat från min Sony Ericsson Xperia arc S

21 februari 2012

Sjukstugan

Så fick jag vara hemma från jobbet... tänkte mig att jag skulle ta mig dit i morgon, men det är alltid svårt att avgöra hur man mår när man precis vaknat. Denna förkylning ligger på fortfarande men jag känner mig piggare.
Så vad hittar man på när man är sjuk?
1. läser bok
2. kolla på serier
3. slänger in en tvätt då och då i tvättmaskinen
4. småäter
5. sover och vilar

Fast just nu känner jag för att gå och lägga mig igen. Helt slut fast jag nyss vaknat.

18 februari 2012

Ishallen idag

Åkt runt tre varv på mina oslipade skridskor. De ville bara glida åt sidan. Men men, jag trillade inte och kul var det. Nu ska jag hem till min fina man och sen ska jag nog iväg o basta.


Skickat från min Sony Ericsson Xperia arc S

Vi fortsätter - vad har du handlat idag?

 
Förra helgens inköp var på Lidil, hur har jag glömt kära Lidil? De har en massa skum mat och så är det billigt med. Så nu blir det Lidil handling de närmaste fredagarna. 
Posted by Picasa

Halvårets böcker

Ht. 2011 var verkligen mitt bokhalvår. När man väl börjar så är det svårt att sluta. Jag har en hög till med böcker som väntas på att beställas och tre böcker från Christopher Paolini att läsas klart.
Hungerspels-triologin var bra och spännande men inte i närheten av de andra böckerna jag läst. Ska bli kul och se filmen när den kommer ut i alla fall.

Posted by Picasa

Fredagsspelkväll

går åkte vi hem till en vän och samlades för att spela spel och dricka mängder koppar te. Vi blev sammanlagt 10 pers runt köksbordet och jag fick för första gången spela Settlers (väldigt bra spel). En perfekt fredagskväll.
Idag står skridskoåkning, bastu och öl-kväll i Malmö på schemat. Men jag undrar hur det blir med det för både jag och älsk vaknade med förkylning. Känner oss helt krassliga... Ja, vi får se om vi piggnar till om nån timme.
Måste även ner till förrådet och leta efter mina skridskor.





Posted by Picasa

17 februari 2012

Eragon

Nu kom resterande böcker.... Tror ni jag kommer vara nårbar de kommande veckorna? NEJ!!! Överlycklig!!

Skickat från min Sony Ericsson Xperia arc S

04 februari 2012

Cakepops - steg för steg

50 g Creme Cheese & ett paket mosad Ballerina.


Blanda till en deg som går att rulla.


  
Jag är noga med att alla ska väga lika mycket. Idag blev de 22 g tunga.

Stick in en halv grillpinne i varje (går att köpa riktiga klubbpinnar). En del gillar att doppa varje pinne i choklad innan de trycker in dem i kakbollen, detta så att pinnen fastnar bättre.

Efter de varit i kylskåpet i ca 30 min så är det dag att doppa dem i choklad.


Sen lite stössel.




Eftersom de var till mammas kalas så fick se en liten rosett. Jag gjorde rosetterna på en grillpinne och satte sedan på dem på cakepopspinnen. Lite lättare att knyta rosetten då.


Färdiga!
Posted by Picasa

Underbara lördag!


Ligger på soffan och myser av att solen skiner där ute. Har inga planer att gå ut för det är så sjukt kallt. Till och med katten vägrar att gå ut i denna kylan. Har precis läst ut boken Eragon och gick självklart in på bokus och beställde resterande böcker. Så sjukt bra!
Så nu har jag tre maffiga böcker kvar att läsa och sedan väntar jag även på hungerspelsböckerna. Längtar!

I går var jag på utbildning med Monica Sträng. Hon ska lära oss att blir bättre på pedagogisk dokumentation, säkra kvaliteten i förskolan. Vi har fått uppgifter att göra inför nästa träff. Jag tycker att det är kul och givande att vara processledare och den utbildning vi får.  Jag och min kollega fick lite nya idéer vi vill föra in i vårt arbete på förskolan...spännande.

Nu ska jag fortsätta slappa lite och sedan får vi ta tag i de saker vi planerat göra.