28 augusti 2011

Fin helg

Denna dag har jag varit så flitig, jag har fått så mycket gjort. Nej....jag har sedan jag gick upp nio i morse läst den sista boken i Vampire Academy fram till nu. Jag har tagit en ätpaus men sedan har jag varit i en annan värld. Nu sörjer jag som vanligt att boken tog slut och att det var den sista. Jag vet det kommer fler böcker från henne men jag sörjer ändå. Min underbara fantasivärld varade hela dagen och nu är jag åter i verkligheten som inte är lika spännande.

Men men, i morgon är det jobb som gäller. Ska även fira min svärfar som fyller år och ska ta en tur till Nova och leta regnkläder och kanske följer det med lite kläder hem, vem vet.
Jag hoppas det blir en fin vecka och längtar som vanligt redan till nästa helg.

Just de ja, vi skulle ju till Malmöfestivalen och se The Ark men det blev ju inget av det. Istället så låg vi bara hemma och myste. Älsk mådde inte så bra och jag var trött efter en vecka med en förkylning som legat på mig.

Sen på lördagen så hade vi lite kraft i kroppen och körde till K-hamn. Min fina syster Lotta skulle äntligen få flytta till det otroligt underbara huset ute i skogen. Jag blev förälskad ska ni veta! De har en egen liten skog, två fina kakelugnar, alla rum är unika och fina och så var tapeterna i badrummet to die for....Var så härligt att få vara där med mamma, pappa, Lotta, Kent, Hagge, Emelie oTilly och ett annat par. Jag myste! Sen hann jag även åka till min kusin som även hon flyttat till en lägenhet i K-hamn den dagen.
Vi hade en fin dag!

Men nu är det dags för mig att sova...

24 augusti 2011

När man bara hittar en bild att lägga ut


Går igenom mina bilder och inser än en gång att jag tar tok för lite bilder.
Hittar en normal bild.
..
Ska bättre mig!

Posted by Picasa

Morning!



Känner mig pigg med småförkyld. Som tur är så har det hållit sig till halsont och det är jag evigt tacksam för nu när det är inskolningar på jobbet.
Har en halvtimme nu innan jag ska köra till jobbet. Det är rätt gött att bara å slappa lite innan man beger sig dit. Har ätit en knäckemacka och druckit lite juice....man måste ha frukost!

Igår kväll var det seriemaraton och snacka om att jag drömde bara om det i natt. Jag har några avsnitt kvar att se av säsong 2 och jag måste se klart de för snart börjar S3 :)

Annars händer det inte så mkt här Lund. Malmöfestivalen är ju igång så vi ska väl se om vi kan ta oss dit innan det är slut. Helst vill jag dit i morgon kväll och se Bob hund, men jag har en lång dag plus arbetsplatsträff så jag få se vart orken är.

Nähepp, vilotajm...

21 augusti 2011

Helgen mot sitt slut

Då var snart denna helg över. Den började så trevlig med kräftskiva hos min fina vän där vi åt mängder med kräftor. Vi hade det så bra! Fick lära känna nya spännande männsikor och dansa i mängder.
Nästa dag fick jag även träffa Bosses nya flikka. Hon var helt bedårande söt och snäll. Både jag och älsk tyckte om henne. Vi fick även grilla ute i det fina (!) vädret och satt ute sent in på kvällen. Och tänka sig, idag vaknade vi upp till ännu finare väder. Jag och älsk har myst ute på balkongen och grillat. Vi har varit så trötta idag så vi har bara slappat. Just nu är älsk och kör motorcykel med sin vän och när han kommer hem blir det film, godis och mys...:)

Jag är verkligen redo att gå till jobbet i morgon. Efter vår planeringsdag i fredags så blev jag så taggad. Vi har så många nya roliga idéer att genomföra jag är peppade....jag hoppas att det kommer bli en fantastisk termin. :)


20 augusti 2011

Kräftskiva

På kräftskiva hos min fina vän. Just nu har kräftskivan gått från kräftor till danstävling....:) typ!

Skickat från min Sony Ericsson Xperia PLAY

18 augusti 2011

Hola

I morgon har vi planering och föreläsning. Ska bli kul! Alltid skönt när man får planera inför hösten och få lite nytt. Ska se om jag hinner köpa lite kräftor med inför morgondagens kräftskiva. Älskar kräftor!!

Har precis dansat zumba, härligt! Glad att jag fortsätter med träningen och att det går framåt. Älsk har ju bättre kondis än jag eller kanske med muskler och bättre flås - samma sak typ, men jag försöker komma ifatt honom lite så jag orkar springa lika långt som han gör. Ner i vikt går jag inte men viktigaste är att jag äter sunt och tränar.

Så, nu ska jag se om jag kan duscha av mig och slappa lite framför tv:N....lite vatten med ska jag bälja i mig. Kram




16 augusti 2011

Under 20?

Var inne på systemet eftersom jag var så sugen på ett gott rött vin. Blev lite glad när kassörskan tvekade och kollade in mig och sedan bad om leg....jippi!! Eller är det bra om någon tror man är under 20 år?

Nu väntar jag bara in flikkorna för att kolla på lite blod. Hört att avsnittet ska vara najs! Ska fixa lite tilltugg, grönsaker och dipp och så lite brie och kex men en god sylt till. Blir nog en fin kväll ska ni se :)

15 augusti 2011

Träna tills man svimmar

55 min Zumba och jag svimmar nog snart. Men de går framåt!! Idag orkade jag verkligen ta i på slutet, annars ser jag mer ut som en glelhög som försöker göra några danssteg de 20 sista minuterna.

Men då var det dagens träning. I morgon kör jag ett 20 min pass och kanske spriner en runda med älsk så han med får röra på sig. Nu MÅSTE jag hoppa in i duschen för jag är mer blöt än torr över hela kroppen, fyy, men härligt!!


13 augusti 2011

Dags att bege sig iväg

Älsk ska kolla på fotboll idag. Jag tycker inte om fotboll. Jackie skickade ett räddande mess. Rabarberpaj, hon, jag. Ska fixa till mig, tvätta bort flåtet på huvvet och stänka mig i parfym, dra över ett lager döljande Talltitasmink och sen drar jag. Om den där rababerpajen sätter sig i höfterna och magen bryr jag mig inte ett dyft om, nej :) Lets go!!
Posted by Picasa

11 augusti 2011

Nu blev det lite snurrigt, eller hur var det nu?

Ibland får man väl ändå bli lite avundsjuk...jag har nog drabbats av de sjukan just nu. Måst hitta ett piller som kan bota mig. Jag vet nog vilket piller det är med det är jag lite för lat för att ta. Så med andra ord får jag ha kvar den där avundsjukan ett tag till, tills jag blir trött på den.
Suck!!

Ja, nu blev jag drabbad av lite smådeppighet med, nu när jag insåg att jag nog inte orkar ta den där tabletten. Blir lite trött på mig själv, får rycka upp mig.............när jag nu ska orkar med det.

Vi kan väl summera detta inlägg med att allt detta börjar med min lathet och trötthet och beroende. Där är boven till allt och den boven lyckas jag inte fånga just idag, så vi avslutar med att jag går och lägger mig och suger på den där sura tabletten i vetskap att jag har allt klart för mig.

Det är inte lätt att vara så smart.....och det är framför allt inte lätt att vara Talltita just nu.


10 augusti 2011

En timmes Zumba idag, svetten rinner och jag är halvvägs igenom. Dricka lite, flåsa ut för snart kommer african beats....det jobbigaste passet enligt mig med svaga ben och armar.

På jobbet går det kanon, känner jag har allt under kontroll och är mäkta nöjd med det. Snart helg med, jag hoppas på sol så jag kan få fara till Danmark på en liten tripp, vi får se...

Annars flyter det på...ute blåser det som hösten och nu pirrar det i Talltitas kropp efter höstens kläder,,,,,jag, raggsockar, halsdukar, tjocka tröjor, varm kopp te, film, tända ljus....mmm

Näheni, då var det åter till Zumba, får ju inte svalna av här...

07 augusti 2011

Sista semesterdagen

Då var det sista dagen på min semester. Det regnar ute och jag ska snart sätta igång lite film-maraton. I morgon börjar inte bara jobb utan bra måltider och motion igen. Ska blir himla skönt att komma in i rutiner och få igång min mage eftersom jag slarvat med laktiosfri mat.

Det blir som vanligt vår egna GI blandnings mat och promenader, joggingrundor och nu även zumba. Men idag gäller det inte, jag ska till affären och köpa lite godis och chips som avslutning på svulloveckorna..:) Det blir toppen!!

06 augusti 2011

Lördagens bestyr, glass och bilar går bra ihop.

Lördag, inte rysligt varmt ute men vi begav oss till en glassbar i stan ändå. Jag, älsk och lillbrorsan satt där och mumsade på god glass. Är så glad när han och Chino bor så nära nu :)

Efter det kom brorsan på att vi skulle ju faktiskt på kalas ikväll, kalas = paket. Vi gick och fixade lite fina presenter till finaste Jackie och sedan åkte vi till en bilaffär och kollade in lite volvobilar. Provkörde V70 och jag dreglade lite på S80. Vi hade velat ha en diesel-bil så det blir lite billigare att fara fram och tillbaka mellan Bromölla och Karlshamn. Men vi få se...

Nu ligger vi hemma och päser, väntar på att pizzan ska anlända. Nästa vecka börjar normal ätning och träning igen...kan behövas efter man gått upp 2 kg under semestern, jag skyller på all glass jag tryckt i mig och ni ska veta att det var värt det :)

05 augusti 2011

Skänk pengar

Då har jag skänkt pengar till Läkare utan gränser och deras arbete på Afrika horn.

Gör ni det med på http://www.lakareutangranser.se/timme

Skiathos 4

Lilla Tilly tyckte det var toppen att bada...det gjorde vi med...





Beställde in ett fiskfat med lite allt möjligt. Kan säga att fisken var gudomlig, mums!

Posted by Picasa

Skiathos 3

Grillad majs blev en kvälls middag....jummy!!





Efter vi var mätta så kollde vi på den fina utsikten och sedan gick jag och älsk och tog oss en drink, världens godaste drink med....






Är så kär i min fina Älsk, han är bäst i världen!!
Posted by Picasa

Skiathos 2

Emilie och jag gick grundligt igenom alla affärer i stan...

Älsk var vår chaufför under resan och fick göra lite stop när det var kameradags.




Äntligen påväg till min älskade strand




Jag blev besatt av en glasssmak, vattenmelon...åt den 3 kvällar på rak och vill helst äta den varje dag.



Posted by Picasa

Skiathos

Här anländer vi till Skiathos, äntligen!!

Klagar inte på utsikten





Lyx när man har typ 5 min promenadavstånd till stan, värre med de branta backarna



Jag och marint = kärlek!



Fina vänner vi reste med!

Posted by Picasa

SOmmar sommar och sol


Snart var semestern slut....:(
Ska ta det lugnt dessa tre sista dagar. Dagarna kommer innehålla film, film, lite kalas, och glass....
Ska snart på bio med min fina man och även äta lite glass efter det.
Så glad att vi bokade resan till Grekland när man se vilken värme det har varit här i Sverige. Tråkig sommarvärme detta år, men vi får väl hoppas att det kommer lite innan hösten tränger sig fram.
Resan var i alla fall helt underbar, vi har haft det så bra i solsken, varmt hav och varm luft. Mysiga kvällar nere i stan och fina stunder med våra vänner. Jag längtar tillbaka men nu ska jag istället börja kolla in höstens resa till varma ställen. Underbart!!
Uff, börjar bli hungrig med....undra vad man ska äta idag? Igår vad det god grillad mat, höll på att smälta av hur gott köttet smakade. Sommar och grillat hör ihop...

Ska lägga upp lite bilder från resan med, när jag har ork.

Ha de gott!